جوانه گندم چیست؟ آیا جوانه ی گندم برای سلامتی مفید است؟

فواید جوانه ی گندوم

آیا جوانه ی گندم برای سلامتی مفید است؟

جوانه گندم چیست؟

برای سال‌ها، هسته‌های گندم عمدتاً برای آسیاب آرد استفاده می‌شد، در این صورت سبوس و جوانه‌های آن به طور اتفاقی دور ریخته می‌شد و آرد سفید تولید می‌شد که ارزش غذایی کمی داشت یا اصلاً ارزش غذایی نداشت.
در واقع، هنگامی که ویتامین‌های مصنوعی و سفیدکننده‌ها به آرد اضافه می‌شوند، در واقع ضرر بیشتری نسبت به فایده دارد.

جوانه ی گندم هنگامی که از هسته استخراج می شود و به روغن های طبیعی جدا می شود، یا زمانی که دانه به طور کامل خورده می شود، فواید تغذیه ای میکروب می تواند به بدن ما منتقل شود.
اغلب به روغن پخت و پز یا پخت برای دوزهای بسیار غلیظ جوانه گندم روی سالاد یا سس ماکارونی تبدیل می شود، اما نباید به عنوان روغن سرخ کردنی استفاده شود زیرا بیشتر مواد مغذی با حرارت دادن به آن سطح از بین می روند.

این می تواند به عنوان یک افزودنی در دسرها یا اسموتی ها یا حتی به عنوان جایگزینی برای آرد سوخاری یا آرد در بسیاری از دستور العمل ها عمل کند و مزایای تغذیه ای فراوانی را برای کسانی که آن را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند، به همراه دارد.

در شرایط فعلی، که مردم بیشتر مراقب سلامتی خود هستند، تقریباً هر فروشگاهی جوانه گندم خام را در داخل یا اطراف راهروی غلات می‌فروشد، بنابراین خلاق باشید و آشپزی کنید!

جوانه ی گندم
جوانه ی گندم

حقایق تغذیه جوانه گندم

جوانه ی گندم اگرچه جوانه گندم کوچک است، اما مواد مغذی موجود در آن چشمگیر و مهیب است. پوسته بیرونی هسته گندم، سبوس، نیز مفید است، اما جوانه دارای مواد مغذی لازم بیشتری است که آن را مطلوب می کند.

جوانه گندم ممکن است منبع غنی انرژی، فیبر، پروتئین و کربوهیدرات های پیچیده باشد که همگی به طرق مختلف با سیستم های داخلی بدن در تعامل هستند.
ویتامین‌های مهم روزانه مانند فولات، ویتامین E و ویتامین B (نیاسین، تیامین و B6) نیز ممکن است در سطوح بالایی در آن یافت شوند. از نظر مواد معدنی، جوانه گندم سطوح بالایی از پتاسیم و آهن و همچنین سطوح بسیار خوبی از روی، کلسیم، پتاسیم، فسفر و سلنیوم را فراهم می کند.

همچنین دارای اسیدهای چرب امگا 3 است، یکی از اشکال ضروری و مفید کلسترول موجود در بدن که نیاز به پر کردن مکرر از منابع غذایی مانند جوانه گندم دارد.

فواید جوانه گندم برای سلامتی

جوانه ی گندم طیف وسیعی از مزایای تغذیه ای را ارائه می دهد که می تواند به شما در حفظ یک سبک زندگی سالم کمک کند. بیایید نگاهی دقیق به آنها بیندازیم.

ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند

با افزودن میکروب جوانه ی گندم به رژیم غذایی خود، ممکن است به طور مثبت سیستم ایمنی خود را برای مبارزه با چندین بیماری تقویت کنید. نتایج تجربی با استفاده از هیدرولیز پروتئین جوانه گندم نشان می دهد که ممکن است به طور مثبت فعالیت آنتی اکسیدانی را در سیستم های آلی افزایش دهد.
آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد و سایر میکروارگانیسم های بیماری زا را در بدن جستجو کرده و از بین می برند و شانس ابتلا به بیماری های جدی را کاهش می دهند یا از بین می برند.
نشان داده شده است که جوانه گندم به طور طبیعی حاوی سطوح بالایی از این هیدرولیزها است که ممکن است به تحریک آنتی اکسیدان ها در سیستم ایمنی کمک کند.

ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد

مطالعات نشان که جوانه ی گندم داده اند که مصرف منظم گندم سبوس دار و جوانه گندم می تواند عوامل خطر مرتبط با بیماری های عروق کرونر قلب را کاهش دهد و سلامت کل سیستم قلبی عروقی را افزایش دهد.
کلسترول LDL کلسترولی است که اکسید شده و در نتیجه در شریان ها و سیاهرگ ها متورم می شود. این یک علامت رایج و عامل خطر برای حمله قلبی و سکته است.
گنجاندن جوانه گندم در رژیم غذایی میزان فیبر غذایی را افزایش می دهد که از نظر علمی نیز با کاهش بیماری های قلبی مرتبط است. همچنین نشان داده شده است .
که وجود اکتاکوزانول در جوانه گندم باعث کاهش سطح کلسترول می شود و در نتیجه احتمال سکته مغزی و سایر مسائل مضر را کاهش می دهد. سطوح بالای اسیدهای چرب امگا 3 در جوانه گندم ممکن است اثرات منفی اسیدهای چرب امگا 6 را از بین ببرد و از سیستم قلبی عروقی شما محافظت کند.

ممکن است خواص ضد پیری داشته باشد

جوانه ی گندم ممکن است مملو از مواد مغذی و ویتامین ها باشد و می تواند تأثیر قابل توجهی بر اثرات ضد پیری مختلف مانند کیفیت پوست و ریزش مو داشته باشد. جوانه گندم ممکن است به طور بالقوه راهی طبیعی برای به دست آوردن این مزایا باشد.
اما برخی از افراد نیز رویکرد آرایشی تری را انتخاب می کنند و از عصاره آن به طور مستقیم استفاده می کنند یا آن را با سایر مواد آرایشی مخلوط می کنند. ویتامین E نیز ممکن است در آن بسته بندی شود.
و مطالعات طیف گسترده ای از فواید را برای افرادی که نیاز روزانه خود به این ویتامین را تامین می کنند، نشان داده است.
وقتی به طور منظم مصرف شود، پروتئین ها و ویتامین های موجود در جوانه گندم ممکن است تأثیر مثبتی بر افراد مبتلا به بیماری هایی مانند پسوریازیس، آفتاب سوختگی، اگزما، چین و چروک، کدر شدن چهره و کاهش خطوط مو داشته باشد.

جوانه ی گندم
جوانه ی گندم

ممکن است به افزایش عملکرد ورزشی کمک کند

مطالعات نشان داده اند که جوانه ی گندم دارای سطوح بالایی از اکتاکوزانول طبیعی است که دارای خواص ارگوژنیک خاصی است. این بدان معنی است که وقتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف شود، ممکن است.
با تنظیم مسیرهای بیوشیمیایی تولید انرژی، استقامت و عملکرد را افزایش دهد، که در واقع ممکن است به ساده‌سازی ذخایر انرژی در بدن کمک کند. لازم به ذکر است که در حالی که این اثرات چندین بار از نظر علمی ثابت شده اند، با توجه به متغیرهای زیادی که وارد عمل می شوند.
پشتوانه علمی جوانه گندم به عنوان یک انتخاب رژیم غذایی افزایش دهنده عملکرد متوسط ​​تا ضعیف است.

ممکن است متابولیسم سلولی را بهبود بخشد

سایر ویتامین‌های مفیدی که ممکن است در جوانه گندم یافت شوند، ویتامین‌های B هستند که از چندین ویتامین مختلف تشکیل شده‌اند. رایج ترین انواع موجود در جوانه گندم نیاسین، تیامین و فولات هستند.
این ویتامین ها برای متابولیسم سلولی حیاتی هستند و ممکن است به تبدیل مواد مغذی از کربوهیدرات ها، لیپیدها و گلوکز به انرژی قابل مصرف برای سلول ها کمک کنند.
تیامین همچنین می تواند با اختلالات متابولیک مانند چاقی مزمن مبارزه کند. عملکرد بالاتر متابولیسم به معنای انرژی طبیعی بیشتر، کاهش وزن، قدرت و هوشیاری بیشتر است. ویتامین های B را می توان در بسیاری از غلات کامل و همچنین در جوانه گندم یافت.

ممکن است سلامت عضلات را تقویت کند

پروتئین ممکن است فهرست طولانی از ویژگی های مفید داشته باشد و خوشبختانه یکی از بهترین منابع پروتئین در رژیم غذایی می تواند از جوانه گندم باشد. پروتئین ممکن است.
نقش مهمی در حفظ ماهیچه های سالم، ترمیم بافت های آسیب دیده، تنظیم سطح انرژی در بدن و کمک به هموستاز و تعادل کلی سیستم ایفا کند. پروتئین همچنین ممکن است.
یک نیاز غذایی ضروری برای افرادی باشد که می‌خواهند تناسب اندام داشته باشند و توده عضلانی خود را افزایش دهند.

ممکن است از بارداری سالم حمایت کند

جوانه گندم ممکن است مملو از اسید فولیک باشد که عامل مهمی در تضمین سلامت نوزاد برای زنان باردار است. زنانی که سطوح سالمی از فولات در سیستم خود دارند، احتمال ابتلای فرزندشان به نقص لوله عصبی و سایر عوارض بسیار کمتر است.
افزودن آن به رژیم غذایی در دوران بارداری با توجه به ماهیت سرشار از مواد مغذی آن می تواند از بسیاری جهات مفید باشد، اما سطوح بالای اسید فولیک آن را به ویژه جذاب و محبوب کرده است.

جوانه ی گندم
جوانه ی گندم

ممکن است خطر دیابت را کاهش دهد

وجود اسید فولیک بالا در جوانه گندم ممکن است یک اثر ثانویه بر افراد در معرض خطر دیابت داشته باشد. اسید فولیک با ترکیبی به نام “هوموسیستئین” در بدن ارتباط منفی دارد که ارتباط نزدیکی با برخی از شرایط مضر مانند بیماری عروقی، دیابت و بیماری قلبی دارد.
اسید فولیک ممکن است در بسیاری از غلات کامل وجود داشته باشد و به خصوص در جوانه گندم میزان بالایی دارد. بنابراین، اگر دوزهای نرمال و سالم جوانه گندم را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
احتمالا سطح هموسیستئین را در بدن خود کاهش خواهید داد و ممکن است احتمال ابتلا به این شرایط پزشکی را کاهش دهید.

عوارض جوانه گندم

دوستدار گلوتن نیست: تعداد فزاینده‌ای از جمعیت دیگر نمی‌توانند گلوتن را بخورند، که جزء اصلی غلاتی مانند جوانه ی گندم است. این عدم تحمل گلوتن اغلب می تواند ناشی از بیماری هایی مانند بیماری سلیاک باشد.

خوردن گلوتن می تواند برای دستگاه گوارش دردناک و مضر باشد و در برخی شرایط شدید حتی کشنده باشد. با وجود سایر فواید تغذیه‌ای جوانه گندم، اگر نیاز به رژیم غذایی «بدون گلوتن» دارید، از مصرف جوانه گندم یا عصاره جوانه گندم خودداری کنید.

کالری بالا: جوانه گندم علاوه بر اینکه سرشار از مواد مغذی است، کالری بسیار بالایی نیز دارد. مزایای مثبت این میکروب را می توان در صورت عدم نظارت بر دریافت سایر کالری های روزانه از بین برد زیرا افزایش وزن و مشکلات بعدی سلامتی ممکن است رخ دهد.

منبع: germ.html

این نوشته در blogs ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *